Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 13, 2018

Moonwind woog op het moment van schrijven 121.70 kg (bmi: 41.62).

Gisteren 36 km gefietst, dan heb e wel zere benen wel even een pauze genomen bij Intratuin.
Dinsdag begin ik als postbezorger.
Dat is een flinke aanmoediging tot gezonder gaan een en leven.
1 kilo eraf

January 13, 2018, gewijzigd door Kwartjes op January 14, 2018 om 12:01
¸.•❤Hoi Anita,❤•.¸

Keurig gedaan -1 kg. Als postbezorger zal je veel km afleggen. Beweging genoeg! Succes.❤•.¸✿¸.•❤Liefs en een gezellig weekend❤•.¸✿¸.•❤,

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Kwartjes Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
January 14, 2018 om 02:16
Goedemorgen ,

Goed bezig hoor , petje af !

Veel succes nog

Groetjes
January 14, 2018 om 06:45
Goed bezig!

En leuk dat jij hier nog bet, een van mijn weinige buddies die nog (of weer) actief is. Ik ga ook weer aan de slag om de nieuw vergaarde kilo’s eraf te lijnen. Gelukkig nog niet op mijn zwaarst :)

Succes, zet m op!
January 14, 2018 om 08:02
Dank jullie wel
January 15, 2018, gewijzigd door Birkana op January 15, 2018 om 07:19
Welke hoeveelheden houd jij dan trouwens aan? Is dat volgens bepaalde richtlijnen? Ik weet nooit zo goed wat normaal is. Ik eet nu tot ik nog niet zo verzadigd ben als ik eigenlijk gewend ben. En geen gesnaai, maar alles op zijn tijd. Hoop dat het werkt :) succes morgen met je nieuwe baan!
January 15, 2018 om 08:02
Ik weet eigenlijk ook niet wat normaal is. mijn ontbijt probeer ik yoghurt 250 gram en dan tussendoor fruit of bij erge trek toch nog een boterham. s middags 2 boterhammen tussendoor eventueel 1 knackebroodje met magere smeerkaas. (soms fruit)(soms eet ik smiddags groente met ei ipv brood)
avond eten: liefs heel veel groente 1 a 2 aardappels en een stukje vlees. Tussendoor Ook bij flinke trek een winterwortel /komkommer in stukjes.
en soms nog extra fruit.

Wat mij opvalt als ik niet lijn ben ik totaal geen fruiteter terwijl ik het wel lekker vindt. En beleg ik mijn boterhammen veel te dik vooral met hazelnootpasta.

Ik ben een beetje een emotie eter, en kan altijd wel een reden bedenken om iets te eten.
Wat niet zo handig is bij het afvallen.

mijn valkuilen zijn: 1 pan's gerechten, chips , koekjes chocolade cola en een vette hap (sausijsebroodjes) frietje speciaal.

Als ik actief op deze site ben voel ik me echt gemotiveerd. Het gaat mis als ik stop me invullen van mijn dieetdagboek.

Succes
January 16, 2018, gewijzigd door Birkana op January 16, 2018 om 00:25
Ha Moonwind,

Wat leuk te lezen hoe jij het doet. En Oh die valkuilen herken ik zeg! eenpansgerechten haha ja echt he...die vermijd ik nu ook een beetje. Chips en drop komen er al jaren niet meer in hier, kan met name geen weerstand bieden aan drop. Nog een valkuil hier is moe zijn. Dat is de staat waarin ik het snelste foutjes ga maken met eten. Alsof ik de energie die ik mis ut mijn eten kan halen, niet dus. Koek heb ik niet zoveel mee dus dat hebben we wel in huis. Dat eten de anderen dus wel.

Ik doe nu 100 Gr Griekse yoghurt in de ochtend (10% vet) met een paar besjes en zemelen, om 10.00 een boterham. 12.00 2 boterhammen of zoals gisteren eentje met linzensoep en een ei, eergisteren alleen linzensoep en twee eieren. Wat je zegt brood weglaten is echt prima.
15.00 fruit, warm eten om 17.30 en in avond momenteel nog een boterham met beetje smeerkaas. Dat laatste is misschien niet goed maar ik heb heel lang in de avond niets gegeten en sliep best wel slecht. Dat lijkt nu hiermee over em dat is me ook echt wat waard. Het blijft een beetje zoeken.

Na heel lang koolhydraatarm geniet ik zo van fruit! Dat at ik echt nauwelijks vanwege de suiker. zo superlekker....

Succes vandaag :)
January 16, 2018 om 13:07
Hoe vond je het postbezorgen? Gelukkig was t voornamelijk droog vandaag :)
January 18, 2018 om 02:03
Het postbezorgen was te zwaar, ik heb van half 9 tot 3 uur s middags lopen bezorgen, in de regen wind zon en zelfs hagel. Ik had de post toch niet helemaal goed gesorteerd dus heen en weer fietsen en lopen. 16 huizen bestonden niet en daar loop je dan naar te zoeken, de post werd nat, er viel wat op de grond in de regen plas. En een paar dingen toch verkeerd bezorgd.
nu valt het pas op dat er bestt veel straatnaamborden ontbreken en zelfs huisnummers in een bepaalde straat pfffffff. Ergens zie ik een brievenbus met huisnummer, ik kreeg hem niet open ruk eraan, zie ineens de brievenbus in de deur, bleek ik aan het huisnummerbord te staan trekken de echt de vorm en formaat van een brievenbus had.

Nee liever maar terug naar mijn vrijwilligerswerk, Woensdag appeltaarten en cakes bakken,
met clienten van Aveleijn heel leuk en gezellig werk. En vrijdags voor de burenhulpdienst, boodschappen doen voor ouderen.
Vandaag even naar de dokter , boodschappen halen en dan veilig thuis naar de storm kijken.
January 18, 2018 om 07:21
Hoi Anita,

Het is ook zwaar werk. Je loopt en fietst de hele dag. Dan ook nog zoeken en niet kunnen vinden. Je had ook nog slecht weer. Heel vervelend. Vrijwilligerswerk is prachtig werk.

Liefs en een fijne dag.

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan